Snel Modern Strak Perfectie

Level up media zal voor jouw youtube kanaal alles fixen! Van pre productie, productie tot post productie regelen wij alles. Zo ligt jouw volledige focus op de inhoud van de video.

Services

Level up media Logo

Bewerken

Je video opnemen, deze afgeven en láten bewerken. Voor jou een stuk meer rust

Level up media Logo

Opnemen

Wil jij je nou volledig storten op de inhoud? Dan storten wij ons op de techniek. Sta enkel voor de camera, de rest regelen wij.

Level up media Logo

Content

Het bedenken van content kan weleens lastig zijn, maar geen paniek! Wij kunnen hierbij helpen!

“The hardest choices require the strongest wills.”

Thanos, Avengers: Infinity war

Maurice Antenbrink behind the scenes met het filmen van een gele McLaren

Wij halen het maximale eruit

Het onderhouden van een YouTubekanaal is veel werk. Waardoor het fijn kan zijn als jij verschillende aspecten uit handen kan geven en deze op professionele wijze gedaan worden! Het editten van jouw video’s, het filmen van de video’s, het maken en/of bedenken van content, kunnen wij allemaal voor jou regelen. Het enige wat jij hoeft te doen, is voor de camera staan. Hoeveel onderdelen Level up media zal behandelen ligt volledig in jouw handen. Eén onderdeel, of alles, dat maakt niet uit.

Prijsindicatie

Voor het waarmaken van de gekozen dienst, is er keuze uit verschillende pakketten. Van het minimale tot het uiterste dat wij kunnen leveren. 

Elk van deze pakketten heeft een ander prijskaartje. De prijs is afhankelijk van de apparatuur, mankracht en tijd die wij investeren in het product. 

Level up media werkt met uitstekende apparatuur, zodat alle producties van de beste kwaliteit zijn. Na de opnames, die vaak een hele dag duren, is het werk nog niet klaar! In ons kantoor zijn wij nog uren, soms zelfs dagen, bezig om de productie helemaal te optimaliseren naar de wens van de klant. 

 

Daarom vragen wij jou graag om ons te contacteren zodat wij jou een eerlijke prijs kunnen geven. Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Passend en op maat gemaakt voor elk project.

Ons werk

‘Van vlog naar games’

Hoge standaarden, hoge kwaliteit

GO FOR UP!

Benieuwd wat wij nog meer doen en hoe wij zijn begonnen? Kijk dan de over ons pagina. 

Vraag nu uw magische momenten aan!

Neem vrijblijvend contact op