Snel Modern Strak Perfectie

Graphic motion, animatie, reclame, een trailer voor een te gekke serie, youtube video of TV-programma. Heb jij een van deze dingen nodig? Kijk verder op deze pagina naar de mogelijkheden.

Services

Level up media Logo

Youtube

Het hebben van een goede intro of outro is belangrijk en is onderdeel van jouw branding. Toch kan dit soms best lastig zijn om te bedenken en te maken. Hierbij kunnen wij helpen.

Level up media Logo

Reclame

25% product 75% marketing. Geef jouw product een professionele reclame voor meer bekendheid en verkoop zo meer van jouw product

Level up media Logo

Interviews

Zorg jij voor het interview? Zorgen wij voor de aankondigingen. In de video verzorgen wij de tekst, zodat de kijker duidelijk heeft naar wie zij aan het kijken zijn.

“Animation can explain whatever the mind of man can conceive”

Walt Disney

Wij halen het maximale eruit

Heb jij nou een te gekke nieuwe serie en heb je een trailer nodig? Hierbij kan Level up media jou helpen! Voor jouw serie kunnen wij een gave, unieke bijpassende trailer maken met het gebruik van graphic motion, (animatie) bewegende beelden. Zo kunnen wij ook een reclame maken voor een nieuw product of maken we een intro en outro voor bijvoorbeeld een YouTubekanaal. Ook voor interviews kunnen wij een handje helpen, door alle tekst te regelen voor de sprekers in jouw interview.

Prijsindicatie

Voor het waarmaken van de gekozen dienst, is er keuze uit verschillende pakketten. Van het minimale tot het uiterste dat wij kunnen leveren. 

Elk van deze pakketten heeft een ander prijskaartje. De prijs is afhankelijk van de apparatuur, mankracht en tijd die wij investeren in het product. 

Level up media werkt met uitstekende apparatuur, zodat alle producties van de beste kwaliteit zijn. Na de opnames, die vaak een hele dag duren, is het werk nog niet klaar! In ons kantoor zijn wij nog uren, soms zelfs dagen, bezig om de productie helemaal te optimaliseren naar de wens van de klant. 

 

Daarom vragen wij jou graag om ons te contacteren zodat wij jou een eerlijke prijs kunnen geven. Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Passend en op maat gemaakt voor elk project.

Ons werk

‘Van een grappige intro naar een serieuze reclame’

Hoge standaarden, hoge kwaliteit

GO FOR UP!

Benieuwd wat wij nog meer doen en hoe wij zijn begonnen? Kijk dan de over ons pagina. 

Vraag nu uw magische momenten aan!

Neem vrijblijvend contact op