Communicatie Betrokkenheid Doelgericht Perfectie

Wil jij altijd al een professioneel geschoten video voor jouw bedrijf? Neem een kijkje op deze pagina voor de gaafste bedrijf producties die we al geproduceerd hebben.

Services

Level up media Logo

Social media content

Val op met pakkende content voor al uw media platformen!

Level up media Logo

Bedrijfsevent Aftermovie

Leg het evenement vast waar later iedereen op terug wil kijken.

Level up media Logo

Office tour

Bouw een persoonlijkere band op met je klanten door bij je bedrijf een backstage video te maken.

“You don’t have enough time to be timid. You must be bold and daring!”

Lumiere, Beauty and the beast

Toon van den Beld behind scenes groene natuur

Wij halen het maximale eruit

Net zoals dat jij wil dat jouw bedrijf het maximale eruit haalt, streven wij dit na met jouw productie. Je bedrijf zal nog meer opvallen dan dat deze al doet en heeft zo net even dat beetje extra.

Wat kun je verwachten?

Na het opnemen van het contact komen wij bij je langs voor een voorgesprek. Tijdens dit gesprek wordt besproken wat jouw wensen en ideeën zijn. Vervolgens wordt er een plan van aanpak opgezet. Er is altijd ruimte voor aanpassingen of nieuwe ideeën. Na het produceren van het eindproduct sturen we je deze op en passen we nog eventuele feedback aan, zodat de video geheel naar jouw wens is.

Prijsindicatie

Voor het waarmaken van de gekozen dienst, is er keuze uit verschillende pakketten. Van het minimale tot het uiterste dat wij kunnen leveren. 

Elk van deze pakketten heeft een ander prijskaartje. De prijs is afhankelijk van de apparatuur, mankracht en tijd die wij investeren in het product. 

Level up media werkt met uitstekende apparatuur, zodat alle producties van de beste kwaliteit zijn. Na de opnames, die vaak een hele dag duren, is het werk nog niet klaar! In ons kantoor zijn wij nog uren, soms zelfs dagen, bezig om de productie helemaal te optimaliseren naar de wens van de klant. 

 

Daarom vragen wij jou graag om ons te contacteren zodat wij jou een eerlijke prijs kunnen geven. Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Passend en op maat gemaakt voor elk project.

Ons werk

Van onbekend naar bekendheid

Hoge standaarden, hoge kwaliteit

GO FOR UP!

Benieuwd wat wij nog meer doen en hoe wij zijn begonnen? Kijk dan de over ons pagina. 

Vraag nu uw magische momenten aan!

Neem vrijblijvend contact op