Snel Modern Strak Perfectie

Heb jij nou een gaaf, opkomend evenement, of een vet spel bedacht zoals Gamemaster? Kijk verder op deze pagina voor de mogelijkheden voor een aftermovie.

Services

Level up media Logo

Event

Een gaaf event verdient natuurlijk een gave aftermovie, voor je publiek leuk om op terug te kijken en is ook voor marketing doeleinden ideaal.

Level up media Logo

Een vet spel

Heb jij nou een tof idee voor een spel zoals bijvoorbeeld The Hunt? Met een aftermovie maak je nog meer mensen enthousiast.

Level up media Logo

Een rit

Ga jij nou met vrienden en familie met gave auto’s of motoren een rit maken? Maak iedereen jaloers en laat hier een stoere aftermovie van maken om altijd op terug te kunnen kijken.

“I can do this all day”

Captain America: The first avenger

Tim de Haas behind the scenes aftermovie

Event aftermovie

Een gave video van een onvergetelijk evenement. Bijvoorbeeld een car reveal, een 21 b-day party, een festival, rally, een zelfbedacht spel of een bedrijfsuitje. Door Level up media in te schakelen zal dit evenement op professionele wijze worden vastgelegd. Met het nodig kritische oog kunnen wij alle spontane momenten in een aftermovie omzetten als één geheel, zodat jijzelf en jouw gasten altijd kunnen terugkijken op deze geweldige dag!

Prijsindicatie

Voor het waarmaken van de gekozen dienst, is er keuze uit verschillende pakketten. Van het minimale tot het uiterste dat wij kunnen leveren. 

Elk van deze pakketten heeft een ander prijskaartje. De prijs is afhankelijk van de apparatuur, mankracht en tijd die wij investeren in het product. 

Level up media werkt met uitstekende apparatuur, zodat alle producties van de beste kwaliteit zijn. Na de opnames, die vaak een hele dag duren, is het werk nog niet klaar! In ons kantoor zijn wij nog uren, soms zelfs dagen, bezig om de productie helemaal te optimaliseren naar de wens van de klant.

 

Daarom vragen wij jou graag om ons te contacteren zodat wij jou een eerlijke prijs kunnen geven. Wij streven naar een goede prijs kwaliteit verhouding. Passend en op maat gemaakt voor elk project.

Ons werk

Van elegant tot sportief

Hoge standaarden, hoge kwaliteit

GO FOR UP!

Benieuwd wat wij nog meer doen en hoe wij zijn begonnen? Kijk dan de over ons pagina. 

Vraag nu uw magische momenten aan!

Neem vrijblijvend contact op